Venskabsklubber

Kontakt med venskabsklubber

Sandnes-klubben

Klubben i Sandnes besøgte os første gang i 2005. Vi har så været på besøg i Sandnes i september 2006, og de har igen besøgt os i maj 2008 sammen med Bornholm Leonora, som vi er gudmor for. Alle besøg har været en stor succes, som det jo altid er, når soroptimister mødes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Kaunas-klubben

I forbindelse med Soroptimist Danmarks jubilæum havde vi besøg af 5 soroptimister fra Kaunas. De var her fra den 8. til den 12.marts 2013,hvor vi havde det rigtig hyggeligt og morsomt på trods af visse sprogvanskaligheder.

I maj 2014 var 5 soroptimister fra Nyborg på en genvisit i Kaunas. Billederne herfra finder du nederst på denne side. (Du kan forstørre disse billeder ved at klikke på dem)

Igen i maj 2017 havde vi den store fornøjelse at have besøg af 6 soroptimister fra Kaunas, denne gang sammen med 2 soroptimister fra Kiel. Vi var på udflugt til Valdemar slot og rundt på Tåsinge og alle deltog i fællesmødet fo de fynske byer på Hotel Nyborg Strand

 

 

Kiel klubben

 

Vi er så heldige, at vi har fået genoptaget kontakten med Kiel klubben, så 2 soroptimister fra Kiel deltog i arrangementet i maj 2017 sammen med Kaunas pigerne.